Modeltreinservice.nl
LEEUWARDEN

Tel nr: 06-18 87 24 04 

   (ook Whatsapp)

Inbouw digitaaldecoders:
Op verzoek bouwen wij een aantal artikelen in zoals:
- Locdecoders
- Functiedecoders
- Rookgenerators
- Telexkoppelingen
- Verlichting

Voorlopig beperken we ons tot het inbouwen van decoders voor banen in de schaal H0. De reden hiervoor is dat we (nog) geen N-spoor testbaan hebben. De gebruikte decoders zijn van het merk ESU, deze leverancier kan ons de grootste diversiteit aan decoders leveren, overige randapparatuur betrekken we van de (service)leveranciers rechtstreeks.
- Indien de decoder door ons geleverd wordt en als de trein is voorzien van een NEM 652 connector dan   berekenen wij € 5,00 voor het inbouwen van een decoder.
- Als de trein niet is voorzien van een NEM 652 dan zullen de kosten voor het inbouwen van een decoder   afhankelijk zijn van de trein en kunnen we pas een prijsopgave doen als we de trein ook daadwerkelijk   kunnen onderzoeken.
- Indien de trein niet voorzien is van verlichting die gescheiden is van de massa, ander type motor of extra fucties die door de klant gewenst zijn zal er een meerprijs berekend worden.
- De meerprijs voor in/ombouw van deze onderdelen, dit na onderzoek bepaald bestaat uit o.a.:

a. De te leveren onderdelen voor ombouw (bijv anker en/of motorschild)
b. De extra materiaalkosten voor ombouw (bijv draden en/of isolatie)
c. De tijd van onderzoek en ombouw

Wij gaan ervan uit dat er voldoende ruimte is in de locomotief om de decoder in te bouwen. Indien er ruimte moet worden gemaakt worden de kosten doorberekend.